Post by montnagosalo on Mar 16, 2022 7:18:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Asian Cooking Games: Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Asian Cooking Games: Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty pre veľa tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Asian Cooking Games: Star Chef 2022 version ▞▞▞
Milujem to, ale tiež nemám žiadne problémy, ale myslím si, že môžete mať 3 hviezdičky
Hra sa mi páčila...no zrazu sa to zastavilo po thajskom Soup Bare.. Prosím, pomôžte.
Táto hra je úžasná. Úžasná grafika! Jediným návrhom je zmeniť zákazníka podľa témy, dokončil som celý svet a čakám na nadchádzajúci svet. Kedy bude nový svet odhalený, dajte mi prosím vedieť, už sa neviem dočkať!
Moja aplikácia prestala fungovať a neotvára sa, čo mám robiť, a tiež som použil príliš veľa údajov, aký to má význam, urobte niečo, nechcem, aby som prišiel o všetky úrovne, ktoré som vymazal, a o všetok pokrok dosiahol som. Prosím, dajte mi nejaký návod, ako to opraviť. Vďaka.
Spočiatku je to dobré, ale neskôr. Nefungovalo to dobre. Vždy sa načítava.
Veľmi zle. Veľmi obmedzená pomoc. Zákazníci nestačia
Toto sú moje obľúbené hry. Doteraz to bolo skvelé. Som veľmi sklamaný, že aktualizácie neprichádzajú dostatočne rýchlo, na zvyšok Indie som čakal aspoň 10 dní...
Veľmi zábavná hra. Užil som si to. Problém stále čaká na pripravované reštaurácie. Kedy bude aktualizovaný pre nové SVETY? Dokončil som všetky úrovne, už len čakám. Dobrá práca len tak ďalej!
Táto hra bola zábavná až donedávna som aktualizoval hru, hra sa vrátila na úroveň 91, z ktorej som prešiel všetkými týmito úrovňami a musím si znova stiahnuť nové svety, ktoré som prešiel
Asian Cooking Games: Star Chef Аркаде hdhs
Asian Cooking Games: Star Chef Žaid. automat. rfo
Asian Cook Star: Game Memasak Arkade qak
Pekná hra, ale tie reklamy, kiež by v nej neboli všetky tie prekliate reklamy tbh
vieš čo, túto hru naozaj milujem, nemôžem ju prestať hrať 😩✋🏻, ale vec je taká, že neznášam, keď sa zrazu objavia reklamy, aj keď ju nehrám, ale je to v poriadku, pretože potrebuješ aj peniaze správny. btw, myslím si, že by ste si do tejto aplikácie mali pridať google play, aby sme sa mohli prihlásiť kedykoľvek budeme chcieť a prihlásenie je tak trochu jednoduchšie ako na Facebooku. dúfam, že o tom môžete diskutovať. milujem hru ♥️♥️
Aplikácia je úžasná, ale má pomalú hru. Musím si počkať na ten dlhý úvod tejto hry.
ďalší level pls
Táto hra vyzerá fantasticky 💖💖. Videl som hru a zamiloval som sa do nej. Má nádherné pozadie, ale dal som mu štyri, pretože má príliš veľa tlačidiel👎👎
Je to zábavné, ale mohlo by to byť lepšie v nasmerovaní hráča, keď prídu nové jedlá, a ako hrať hru. Hral som veľa tohto štýlu hier a táto vám nedáva predstavu o tom, čo robiť.
Založil som vašu novú reštauráciu a týždeň to bolo dobré. Teraz to len zamrzne a nemôžem podávať položky. Prosím opraviť. Sťahovanie tiež trvá extrémne dlho
Asian Cooking Games: Star Chef Spillehall mfeg
Bola to dobrá hra, ale zastavil som sa na 118 a už nie sú žiadne ďalšie úrovne
Zábavná zábava zábava. Dokonca aj moji vnuci sa radi hrajú. Dokončil som každú úroveň s tromi hviezdičkami a ČAKÁM, kým dokončíte reštauráciu Tandoori. Tak sa poponáhľajte, prosím, pretože sa začínam trochu nudiť pri prehrávaní sveta, ktorý som dokončil. Vďaka
Úžasná hra na varenie. Veľmi rýchle tempo a farebné. Páčil sa mi celý koncept ázijského varenia. Zaujímalo by ma, aké vidiecke kuchyne prichádzajú v ďalšom regióne. Veľmi zábavná hra.
Potrebujem Montpelier, zastavím hru, nie video zadarmo
Čakal som prekliate takmer 3 týždne, kým sa pohneme ďalej. Prešiel som až na úroveň 270. Prečo hrať hru, ak ju nemôžete aktualizovať.
Je to skvelé, ale odteraz, keď sa dostanete na úroveň 59, zastaví sa. Napriek tomu ukazuje nadchádzajúcu reštauráciu. Už týždeň čakám, kým sa pohnem ďalej....
Hral som to, ale teraz to už nefunguje, aj keď som to nainštaloval, ale stále to isté, takže dávam 1 hviezdičku
Asian Cooking Games: Star Chef ארקייד auxj
Grim Facade: The Artist સાહસિક vwo
filozofie slow food jako nového trendu v pohostinských zariadeniach ... stars. Chinese tourists are very important target segment, which is supported even.
Odmeny na hrudi navrchu sa neotvoria. Teraz mám 3, nemôžem zbierať. Prosím opraviť. Odoslaný e-mail so snímkou obrazovky. Môžem urobiť video v hre, ak to chcete
Dosiahol som úroveň 650 a vždy, keď musím hrať, aby som dosiahol určitú sumu peňazí, stále mi to hovorí ŽIADNY ZÁKAZNÍCI, čo znamená, že musím „platiť“ diamantmi. VŠETKY hry mi stále hovoria, že už nie sú zákazníci 🥴😡
asiancooking.star.chef.cooking.games.apk je bezpečné pre 100% a AdFree. Ak chcete k stiahnutiu Asian Cooking Star: New Restaurant & Cooking Games pre zariadenia
Hra bola skvelá už niekoľko mesiacov, neotvorí sa a ak sa tak stane, jednoducho sa zavrie bez toho, aby vás pustila dnu. Potrebuje sa aktualizovať. Dúfam, že to nebudem musieť vymazať, pretože to bolo moje obľúbené.
Celkovo to bola dobrá hra. Bavilo ma to, až na to, že som sa akoby zasekol. Alebo som to zlomil? Nie som si istý, možno mi viete pomôcť? Som si celkom istý, že mám dokončené všetky úrovne v Japonsku. Ale stále píše, že mám 0 kľúčov z 90? 🤔 Nemám žiadne ďalšie úrovne na dokončenie. A nepustí ma to ďalej, kým nedokončím Japonsko?
Zatiaľ je všetko v poriadku, celý čas varenia je naozaj rýchly, za 1 minútu, pls pokračujte bez zmeny. Ale vývojár je čertovsky otravný, noodle House bolo označené na dokončenie na úrovni 10, čo je dobré, Dumpling House boli oddelené tak ďaleko od Duck House a nestavajú sa na ďalšom pozemku, takže nemusíme dokončiť na úrovni 30 namiesto úrovne 20 , potom môžeme spustiť kaviareň na úrovni 21 a potom vstúpiť do iného sveta na úrovni 30...... Môžete sa prosím pozrieť na moje seriózne reakcie a pozmeniť ich? Ur odpoveď pls thks
Tom and Jerry: Dont Make A Mess Veggie Patch Cook Chinese Food Asian ... v1.4.3 Ultimate Hero Clash 2 Star Wars Rebels: Special Ops Super Stickman Hook Moto
Tic Tac Toe For 2 Player - Puzzle & Matching Games: board game and trivia quiz for brain out of ... Chinese Food Maker - Asian Cooking Chef: Cut, Cook & Fry.
Celkovo je to príjemná pútavá hra, ktorá vás zamestná, ale nie príliš stresuje. Milujte jednoduchú, ale chutnú grafiku s roztomilým dotykom, ako aj zvukové efekty. A nevšimol som si nútené pridania alebo to, že si musíte kúpiť, aby ste mohli hrať (zatiaľ).
Toto je najlepšia hra na varenie/riadenie času, akú som kedy hral, dokončil som všetky úrovne (stále čakám na pridanie novej reštaurácie do hry) a nepotreboval som utrácať vôbec nič! Sotva nepoužívajte žiadny posilňovač! Toto je jednoducho úžasné.
Túto hru hrám už minútu. Zo začiatku som tomu až tak nebola, ale postupom času som sa na tom stala závislou. Momentálne som na úrovni 86. Jednoznačne jedna z najlepších hier na varenie, ktoré sú k dispozícii. Neviem, aká ťažká bude hra, keď porazím viac úrovní, ale momentálne je to stále príjemný zážitok.
Veci sú veľmi drahé
Veľmi dobrá skúsenosť .. Veľmi roztomilé jedálne lístky .. A Visivulazation je veľmi dobrá .. páči sa mi to a veľmi si tú hru užívam .. je to veľmi dobrá hra na zabehnutie času .. Gratulujem tímu, ktorý vyvinul túto hru .. a len jeden návrh prosím odstráňte reklamy medzi hrou je to veľmi Anouing.. Inak mám z hry radosť..Ďakujem.. Čaute
Veľmi zaujímavé... A ťažké... Skvelé
Milujte túto malú hru, ale želajte si, aby sa svety otvorili rýchlejšie. Dobrá vec je, že sa necítim okradnutý zakaždým, keď si kúpim nejaké boostery.
sitemap2.xml
dal by som 5 hviezdičiek, ale stále sa to zatvára a padá a nemôžem hrať správne, dúfam, že to čo najskôr opravíte.
Intha hra nallaruku ana Android telefón la vara bommaiya set pannirukinga antha bommaki pathila ethachum ľudská bytosť aa pridať pannuna super aa irukum intha hra